Servicemål

 ServicemålApotekets servicemål
DistributionKøventetidGennemsnitlig ventetid på under 5 minutter, det tilstræbes at ingen kunder venter mere end 5 min.
 ReceptekspeditionstidRecepter ekspederes med det samme direkte i skranken
 Leveringsgrad98 % af de receptekspederede pakninger til enkeltpersoner skal være på lager, når kunden ønsker at afhente dem.
 FejludleveringerDet er apotekets mål, at der højst registreres 0,01 % fejludleveringer i forhold til antal ordinationer – svarende til højst
1 fejludlevering pr. 10.000 ordinationer.
 Fejludleveringer dosispakket medicinDet er apotekets mål, at der højst registreres 0,01 % fejludleveringer i forhold til antal ordinationer – svarende til højst
1 fejludlevering pr. 10.000 ordinationer.
 Betjening af handicappedeApoteket har god gulvplads og er fleksible i forhold til betjening af kunder i kørestol
Apoteket henviser til Bilkas handikapparkering, som er at finde tæt på indgangen
Blinde kan om ønsket betjenes fra siddeplads
Døve informeres skriftligt om nødvendigt
   
Faglig rådgivningKunder i skranken der tilbydes information og/eller rådgivningApoteket tilstræber, at alle kunder, der henter håndkøbsmedicin, naturlægemidler, stærke vitaminer og mineraler, frihandelsvarer til egenomsorg indenfor sundhed og sygdom samt receptpligtigt medicin til eget eller til eget barn under 15 år modtager tilbud om rådgivning.
 Information til kunder der modtager dosisdispenserede lægemidlerFørste gang kunden modtager dosispakket medicin udleveres desuden informationsmappe, som indeholder kopi af doseringskort, brochuren Dosispakket medicin og indlægssedler på de ordinerede præparater.
 Information til forsendelseskunder samt e-handelskunderInformation gives via forsendelsesbilag og indlægssedler, som følger lægemiddelpakningerne.
Kunden oplyses desuden om at kunne få yderligere oplysninger om lægemidlerne ved henvendelse til apoteket. Kunderne kan få telefonisk kontakt med faguddannet personale i hele åbningstiden.
Kunden modtager oplysning om substitution, såfremt det udleverede lægemiddel har et andet navn, end det lægen har ordineret.
Apotekerforeningens faglige kampagner skal også være synlige for apotekets forsendelseskunder. Derfor vil der i kampagneperioderne udsendes brochurer, hvor det skønnes relevant.
Diskretion Der ydes størst mulig diskretion, som imødekommes ved at kunden fremviser sit sundhedskort (sygesikringsbevis), når der skal hentes receptmedicin.